Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
padly mi amortyzatory z tylu auta.mialem zolte bilstainy i do tego czerwone sprezyny takze bilstaina.cco mam teraz zrobic?czy kupic takie jak byly(olejowe)?czymsie sugerowac?jesli inne mam kupic to na co mam patrzec na wysokosc jego czy twardosc bo nie wiem?
Opublikowano

ok 100 zl za szt. najlepiej zadzwon i sie dowiedz...

chodzi tylko o 2 szt wiec 200 zl + koszt zdjecia i zalozenia ale z tym to mozesz sobie sam poradzic (jesli to jest tyl)

Wierzbicki - regeneacja amortyzatorów

ul. Niecała 10 tel: 8271202

Opublikowano
Trochę się to wszystko nie opłaca. Najpierw regeneracja za 400!!! Teraz po 100. W Lublinie na Alejach Warszawskich 150 sa NK za 147 zł sztuka. Naprawde dobra cena a amortyzatory dają rade.
www.swiatdrewna.eu
Opublikowano
W Lublinie na Alejach Warszawskich 150 sa NK za 147 zł sztuka. Naprawde dobra cena a amortyzatory dają rade.

ale chyba nie chcesz ich porownywac do bilsteinow B8 :8)

Bylo: E32 735iA, E36 325TDS, E34 525iA

Jest: E39 523iA, E46 330d

Opublikowano
slyszalem ze zawsze regeneracja bilstainow byla na tarchominie na uczniowskiej?mam racje czy sie przeniesli gdzies bo mozliwe ze mam stare informacje??
Opublikowano
ale chyba nie chcesz ich porownywac do bilsteinow B8

Mając do wyboru regenerowane Bilsteiny a nowe NK wybieram nowe NK. Tak na zdrowy rozsądek...

www.swiatdrewna.eu
Opublikowano
Mając do wyboru regenerowane Bilsteiny a nowe NK wybieram nowe NK. Tak na zdrowy rozsądek...

Mimo wszystko nadal uwazam za nieporozumienie porownywanie NK za 147zl do Bilsteinow B8 (bo zapewne o takie chodzi skoro zolte).

Poza tym one sa regenerowalne czyli po regeneracji sa jak nowe, nie?

ale ja musze miec amory do sprezyn sportowych

No wlasnie. A ty mu Lukasz polecasz NK :duh:

Bylo: E32 735iA, E36 325TDS, E34 525iA

Jest: E39 523iA, E46 330d