Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam problem dotyczy silnika który opisywałem na forum nie raz ...

po wymianie paska i napinacza rozrządu ustawienia go w pozycji znaczników silnik odpalił od kopa wszystko ok ładnie pracuje nie stuka nie puka wszystko ok

lecz odcięcie ma przy maxx 1500rpm moje pytanie co to możne być :?:

czy to może być wina resetowanego kompa czy może wtryski już padają ? pompka wymieniona kable wn nowe świece wymienione przeplywka i korkowiec sprawny czujniki wszystkie nowe

przed niemożliwym odpaleniem który opisywałem na forum kręcił się normalnie potem nie moglem go wgl odpalić a dziś odpaliłem i [BAD] co wy na to drodzy forumowicze ?

Opublikowano
Witam problem dotyczy silnika który opisywałem na forum nie raz ...

po wymianie paska i napinacza rozrządu ustawienia go w pozycji znaczników silnik odpalił od kopa wszystko ok ładnie pracuje nie stuka nie puka wszystko ok

lecz odcięcie ma przy maxx 1500rpm moje pytanie co to możne być :?:

czy to może być wina resetowanego kompa czy może wtryski już padają ? pompka wymieniona kable wn nowe świece wymienione przeplywka i korkowiec sprawny czujniki wszystkie nowe

przed niemożliwym odpaleniem który opisywałem na forum kręcił się normalnie potem nie moglem go wgl odpalić a dziś odpaliłem i [bAD] co wy na to drodzy forumowicze ?

ale to jest typowa odcinka (łututuututu :8) , czy nie wkręca się na wyższe obroty