Skocz do zawartości

m40b18-odcina przy 1500RPM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam problem dotyczy silnika który opisywałem na forum nie raz ...

po wymianie paska i napinacza rozrządu ustawienia go w pozycji znaczników silnik odpalił od kopa wszystko ok ładnie pracuje nie stuka nie puka wszystko ok

lecz odcięcie ma przy maxx 1500rpm moje pytanie co to możne być :?:

czy to może być wina resetowanego kompa czy może wtryski już padają ? pompka wymieniona kable wn nowe świece wymienione przeplywka i korkowiec sprawny czujniki wszystkie nowe

przed niemożliwym odpaleniem który opisywałem na forum kręcił się normalnie potem nie moglem go wgl odpalić a dziś odpaliłem i [BAD] co wy na to drodzy forumowicze ?

Opublikowano
Witam problem dotyczy silnika który opisywałem na forum nie raz ...

po wymianie paska i napinacza rozrządu ustawienia go w pozycji znaczników silnik odpalił od kopa wszystko ok ładnie pracuje nie stuka nie puka wszystko ok

lecz odcięcie ma przy maxx 1500rpm moje pytanie co to możne być :?:

czy to może być wina resetowanego kompa czy może wtryski już padają ? pompka wymieniona kable wn nowe świece wymienione przeplywka i korkowiec sprawny czujniki wszystkie nowe

przed niemożliwym odpaleniem który opisywałem na forum kręcił się normalnie potem nie moglem go wgl odpalić a dziś odpaliłem i [bAD] co wy na to drodzy forumowicze ?

ale to jest typowa odcinka (łututuututu :8) , czy nie wkręca się na wyższe obroty

Opublikowano
  • Autor
niby robi jakieś lututu i wiecej niz 1500rpm nie poleci :cry2:
Opublikowano
  • Autor
ktos powiedzial ze czujnik polozenia walu cos nie chalo zle obsadzony lub z innego silnika
Opublikowano
  • Autor
ktoś coś pomoże ?