Skocz do zawartości

E61 535d Gubin WBANJ91040CR68040

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Proszę o opinie o samochodzie w ogłoszeniu. Samochód jest niezarejestrowany w PL i bez ubezpieczenia aktualnie. Uszkodzenia widać na zdjęciach, z tego widzę po innych aukcjach sprzedającego chyba preferuje on sprzedaż nienaprawianych pojazdów.

Z tego co udało mi się dowiedzieć od znajomego znajomego z ASO, miał wymieniane 2 turbiny, drzwi tylne lewe. Ostatni zarejestrowany przebieg to 180tys., natomiast nie wiem kiedy.

http://allegro.pl/bmw-e61-535d-m-pakiet-logic-7-panorama-alu-20-i5599552752.html

Dajcie znać proszę co należałoby sprawdzić w pojeździe. Jeśli oględziny by wyszły pomyślnie to pewnie wykupiłbym ubezpieczenie krótkoterminowe żeby móc się nim przejechać przed zakupem i sprawdzić w ASO.

530xi N52B30 M Pakiet,H&R Sport Bilstein B8/B6, EBC USR+Yellow stuff, LED Ring

https://drive.google.com/open?id=0B2VPVwIhSAjvNWFGanZub0VDelU

Opublikowano

Chłopaki z Gubina normalnie idą z duchem czasu.

,,Zajmujemy się profesjonalną obsługą klienta chcącego sprzedać samochód.

Nie jesteśmy właścicielami wystawianych aut.

W razie jakichkolwiek pytań dotyczących sprzedawanych samochodów

proszę o kontakt pod nr telefonów podanych na stronie z konkretnym samochodem

( nr telefonu podany nad zdjęciami)."

Czyli oficjalnie sprzedają z umową na niemca :)

Co do samego auta jest już sporo podpicowane , tył według mnie też miał jakąś przygodę .

Chociaż czego spodziewać się po 535 za 3 dyszki :)

Uwierz mi na słowo że nie chcesz auta z Gubina, pochodzę z tamtych okolic i wiem co mówię , wałek jest ZAWSZE kwestia tylko jak duży :)

Opublikowano
Geenralnie Gubin jest jednym z miast gdzie aut sie nie kupuje. Zawsze mają wypieknione auta, zdjęcia podrasowana, ceny cudowne i w ogóle wszystko super... Obstawiam, że jak obejrzysz auto to się przekrecisz na pięcie i wrócisz;/ bez auta rzecz jasna. Kiedyś kolega oglądał u nich e60 530d niby wszystko pieknie ale jak podpiął kompa i zaczeli głębiej grzebac okazało się że 40% wartości auta trzeba by było wsadzić w tamten egzemplarz...
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Niech mi ktoś tylko powie co to jest z lewej strony fotela kierowcy??? Widać to na jednym zdjęciu, podobne do napinacza...
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Niech mi ktoś tylko powie co to jest z lewej strony fotela kierowcy??? Widać to na jednym zdjęciu, podobne do napinacza...

Pompowanie fotela.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Cena super promocyjna :shock:
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Pompowanie fotela.

Dzięki daski. Człowiek uczy się całe życie :cool2:

Opublikowano
ale ten fotel kierowcy wygląda na 400km.
Opublikowano
Chłopaki z Gubina normalnie idą z duchem czasu.

"w środku nigdy nikt nic nie palił"

fakt, tutaj też kawałek jakby to określić, opisu na czasie...

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
187.808 km - 30.09.2014
Opublikowano
Uszkodzenie wygląda bardzo nienaturalnie - według mojej oceny auto podpicowane na sprzedaż ;)