Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

dokładam elektryczne siłowniki bagażnika i mam wielką prośbę do posiadaczy, potrzebuje dokładne zdjęcie przycisku otwierania i wyrysowania na nim dokładnych wymiarów umiejscowienia...

Będę bardzo wdzięczny...

Pozdrawiam.

Opublikowano
Ja nie mam ale nie łatwiej taki przycisk zamówić na allegro?
Opublikowano

Kolego. Ja sam wycinałem otwór w plastiku tylnym.

Podpatrzyłem na fotach umiejscowienie przycisku i do roboty. Efekt końcowy jest taki, że nie widać aby był dostawiany. Podaj może jakie skompletowałeś części. Ja się już zabieram 2 rok za to. Ale coś nie tak mam z częściami. Jak na razie to siłownik jeden, włącznik, moduł. Nie mam wiązki i jej poszukuję.

Opublikowano

"ArtPol74" przycisk mam, chodziło mi o prawidłowe umiejscowienie go...tak jak w oryginale ale już sobie poradzilem, zrobiłem właśnie tak jak pisze "jerzy. h69". Zostało podpatrzone jak jest w innym modelu - wycięty otwór itd...

Też przeglądałem na allegro klamoty z dobry rok ale były kosmiczne ceny za całe zestawy. Tak jak napisałeś silowniki + modul + przycisk + wiązka kabli. Ja miałem to szczęście, że gość który mi sprzedawał silowniki dał mi w komplecie cała wiazke glowna, dokupilem jeszcze tylko wiazke z wtyczkami do modułu i był komplet pozniej montaż i kodowanie, żeby było otwieranie z środka + zamykanie i otwieranie z pilota + opcja regulacji w idrivie.

Pozdrawiam.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
witam. mam u siebie zamontowana klapę elektryczną ale szczerze Ci powiem że nie wiem jak ją zamknąć z pilota,bo napisałeś że otwieranie i zamykanie z pilota. Możesz mi powiedzieć jak to zrobić? dzięki za info,pozdro.
Opublikowano
Seryjnie jest tak, ze musisz trzymac guzik wtedy sie zamknie
http://i607.photobucket.com/albums/tt156/henake/auta-1_zps844b52e9.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dzięki,sprawdzę mam nadzieje że się zamknie bo jak na razie to wciskam przycisk na klapie żeby zamknąć,a tak przy okazji to dużo roboty z tym kodowaniem?
  • 1 rok później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co do zamykania z pilota jak pisał kolega to u mnie wystarczy trzymać na pilocie przycisk otwierania klapy i się zamyka.

Pozdrawiam

R

• 3 miesiące temu...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano
Jak wyżej - czy ktoś może napisać czego dokładnie potrzeba by mieć automatycznie podnoszoną i opuszczaną klapę?
www.nemo.dot.pl