Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam pewien problem w grudniu 2014 zakupiłem zestaw do wymiany rozrzadu firmy swag zawierał on : dwa łańcuchy, chyba dwa slizgi i napinacz taki oto zestaw kosztował mnie 980zł zleciłem wymianę mechanikowi wymienił i super. Ostatnio sprzedałem BMW i pojawił się problem nowy urzytkownik pojechał do mechanika na sprawdzenie wtrysków a mechanik stwierdził że popsuty jest rozrząd przez to ze nie kupiłem koła zębatego i to popsuło całość i tu moje pytanie czy przy wymianie rozrządu trzeba wymienić koło jest to opowiązek czy jak ktoś chce. Gość mówi że to wada ukryta i podnosi mi to strasznie ciśnienie tak jak bym to ja był mechanikiem oraz znawca i straszy mnie sądem co oczywiście uważam za absurd. Co wy o tym myślicie? Z góry mówie ze przed kupnem gośc był u mechanika podpinał kompa oraz na szarpakach spawdzał zawieszenie i wszystko mu odpowiadało dopiero po 3tyg. niby wyszło takie coś...
Opublikowano

Ty jako zwykły "Kowalski " nie musisz się znać na autach chyba że prowadzisz auto handel poza tym nie uważam że to jest wadą ukrytą równie dobrze mogłeś założyć stare klocki do nowych tarcz i jak ,też będzie to wada ukryta :?:Ty jako właściciel sprzedanego auta wymieniałeś to co tobie pasowało nowy nabywca niech zrobi po swojemu , podczas zakupu klient auto sprawdził nie miał zastrzeżeń i tu temat się zamyka a jak za rok coś wyjdzie to co zwróci ci auto :?:

Podczas sprzedaży mówisz co i jak i masz czyste sumienie jaki sąd :wink: