Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, pewnie tematów z swapami jest od zawalenia co wiem bo szukałem lecz sa to pytania o swapy na 2.5 2.8 czy też 3.0, ja myślałem o włożeniu czegoś mocniejszego dokładniej myślałem o 3.5 lub 4.4, i tu moje pytanie który silnik jest wytrzymalszy w przyszłości możliwe zakucie i uturbienie ale to długa przyszłość :P, i jak ze spalaniem w tych silnikach z tym że wiem że są to nie małe wartości lecz pytam z ciekawości bo to autko tylko dla zabawy, i jeśli ktoś robił taki projekt i ma opisany albo ma link do takiego projektu to prosiłbym o podesłanie gdyż buda już stoi niedługo rozbieram kasy już trochę jest to trzeba działać :).
Opublikowano

Ja mogę Ci tylko podpowiedzieć że 4,4l lepsze są z początku produkcji bez vanosów i znalezienie skrzyni manualnej do tych silników to trudna sprawa a jak się znajdzie to koszt ok 3 tyś.

Pzdr