Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam 2 problemy z cantralnym zamkiem jak zamykam zamek kluczykiem wszystko zamyka sie tak jak powinno po przekreceni kluczyka ale jak cofne kluczyk do pozycji wyjsciowej wybija wszystkie zamki co moze byc tego przyczyna.

drugi problem to to ze nie moge zamykac auta pilotem baterie w pilocie sa nowe dioda sie swieci jak naciskam guzik ale w samochodzie nic sie nie dzieje.

z gory dziekuje i licze na szybka pomoc

Opublikowano

Witam

Na ten temat sam szukalem niedawno odpowiedzi i znalazlem ja bardzo szybko. Bylo to kilkanascie razy poruszane. Problem pierwszy to przetarty kabel najprawdopodobniej w wiazce idacej do klapy bagaznika lub problem z wylacznikiem w drzwiach. Na drugie pytanie nie odpowiem bo nie mam pilota :lol: ale wydaje mi sie ze skoro przy zamknieciu kluczykiem masz jakies problemy to tymbardziej beda one przy zamykaniu drzwi pilotem.

Pozdrawiam

Pozdrawiam
Opublikowano
Zgadzam się z przedmówcą - przetarty kabel do klapy bagażnika. Zapłaciłem za naprawę w firmie specjalizującej się w alarmach 20zł

M-PAKIET

Colour ORIENTBLAU METALLIC

Skórka BEżOWA

8,5 l/100km w mieście