Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

sprawa ma się tak zostały wymienione dwie tuleje wahacza przedniego na meyle hd+cały lewy drązek kierowniczy na meyle po czym zbieżnośc i efekt taki jadąc autem..ściaga na prostej drodze w prawo... w lewo wogule...w koleinach to juz masakra trza trzymać kierownicę jak traktorze na polu

Koła wyważone

ciśnienie w oponach ok

gumy stabilizatora przedniego wymienione na febi

lewy łącznik stabilizatora 1rok temu na ruville

teraz 2x tuleje wahacza meyle hd

cały lewy drązek kierowniczy meyle

klocki na przód nowe

co się może dziac? bo nie wiem co już robić czy jechać na zbieżność gdzieś indziej czy jak

Mechanik mówi tak: to auto dziwnie sie zachowuje..bo jak ściaga w prawo a odbije się kierownicą na wprost... to poleci w lewo... zamiast wyrównać i mówi podejrzewa poduszki amorów przednie

generalnie jestem w stanie jeszcze wymienić

2x poduszki amora na lema

tarcze na przód

końcówkę drązka prawą(można sama? nie trzeba całego?)

i 2 tłoczki przednie

Opublikowano

eh z tymi mechanikami jak ustawili zbieżnośc to tylko na drązku.. i nic wiecej

ale no :norty: trza się szarpnąc :D i jadę w Środę na ustawienie pełnej geometrii auta na komputerze 3D bo z tym ściaganiem samochodu to mam odkąd kupiłem auto ale np przed wymianą tulei lewa była zerwana ciągneło na lewo.. wymieniłem dwie nowe tuleje ciągnie na prawo

Opublikowano

Tu to bym nie winił mechaników co ustawiają zbieżność bo robią maksimum ile mogą na tym sprzęcie co mają i według tej wiedzy co posiadają a że przyszedł gość co mu się cena spodobała to trzeba zarobić parę groszy.

Winą bym obarczał właściciela BMW że taki marny warsztat wybrał.

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.

Opublikowano
Ten warsztat u mnie jest... a z ustawianiem 3D najbliższy 150km odemnie
diesel w końcu zrobi trasę jaką powinien robić max co drugi dzień ;)

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano
nie no xd w tym tygodniu to wyjazdów diesel zrobi trochę xd jutro generalnie trasa 420km we wtorek 190km w środę to samo 190 to taki tydzień :norty:
Opublikowano
zaczniesz bić kilometry jak na diesla przystało to przestanie sie psuć :cool2:

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg