Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, stałem sie posiadaczem wymarzonego e39 z 3litrowym benzyniowym silnikiem. Po wielu bojach m.in. wymiane silnika zaraz po kupnie doszedłem do momentu regulacji instalkacji gazowej. I stąd moje pytanie, czy możecie mi polecić porządnego fachowca od instalacji stag300, który potrafi z wiedzą i sercem wyregulować intalację w warszawie lub okolicach.

Za info zgóry dziękuję

• Moderatorzy
Opublikowano

https://www.google.pl/maps/place/Auto+WiS/@52.252213,20.9100502,18z/data=!4m2!3m1!1s0x0000000000000000:0xb4e32369ec0b5918

Auto WIS, z czystym sumieniem mogę Ci polecić. Gazowałem tam 2 samochody, a wszystkie 4 które miałem tam serwisowałem.

Na stagu znają się jak mało kto.

Ale, napewno masz 5 generację w stagu? Tożto wtrysk bezpośredni ciekłego gazu?!? Stag 300 to 4 generacja...

Opublikowano

Nikodem z Legionowa polecam jest nawet chyba na forum

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzięki za odpowiedź, skorzystam z Auto WIS - mają dobrą opinię. Po wizycie u nich napiszę jak podchodzą do swojej pracy.

Aha i rzeczywiście nie mam gazu w V gerneracji.