Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam planuje zakupic e46 2.0D

Znalazlem taki oto samochodzik

Samochodzik mi sie podoba lecz mam obawy co do przebiegu tego samochodu i zuzytego wnetrza. Czy cena jest odpowiednia? Prosze o opinie.

[

Edytowane przez mefisto94
Opublikowano (edytowane)

Nawet jezeli zostalo zmienione to jest mega zjechane

Zapytam jeszcze o zdjecia pod macha ale mysllisz ze jest sens sie w to pakowac?

Co do twojego pytania o lampy cytuje:

Jakie lampy od 330i? co ma oznaczenie silnika do lamp, lampy w kazdym polofcie sa takie same.
Edytowane przez mefisto94
Opublikowano

O [BAD]. Wstyd by mi było jeździć z takim wnętrzem. Ale widocznie właścicielowi nie przeszkadza.

Nawet jezeli zostalo zmienione
I nie "jeżeli", a zostało zmienione - auto z fabryki wyjechało z inną tapicerką, kod której masz w VINie: Stoff Jacquard/anthrazit (H9AT).

A jeśli twierdzi, że wszystkie lampy w poliftach we wszystkich wersjach silnikowych w sedanach są takie same, to g.no wie o e46.

Opublikowano
A co do ceny uwazasz ze sie adekwatna? Jak na tak zniszczone wnetrze, zderzak przod-tyl do malowania, lekkie wgniecenie z tylu i tam pare pierdol opisanych w aukcji. I oczywiscie 300tys
Opublikowano
Nie będę się wypowidał o cenie w tym przypadku. Auto nie jest w oryginale, pomodzone byle jak, farmazony w ogłoszeniu, tapicerka w ohydnym stanie - to dyskwalifikuje to auto w moich oczach. Jak Ci nie przeszkadza - to Twoja sprawa. Przebieg to musisz jeszcze potwierdzić.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Patrząc na zdjęcia, to trzeba mieć sporo odwagi, żeby to auto kupić. Chodzi o zbyt wiele kombinacji, jakim auto zostało poddane oraz o brak rzetelności opisu.

Ale mimo wizualnej lipy, może mechanicznie jest igła. Tego ci życzę, ogólnie igła za tą cenę byłaby okazją.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dałbym spokój.

I mówię to nie jako potencjalny konkurent (ja oferuję auto w innym nadwoziu i bez mpołer :8))

Tylko szczerze, nie wierzę, że nie znajdzie się niecudowany egzemplarz w tej kasie.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja tam braków nie widzę, jakby co, więc nie wiem, o jakie dokładnie miejsce chodzi.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Teraz wszystko jasne, chodziło o zbiornik płynu do spryskiwaczy.

W zaznaczonym miejscu jest dodatkowa pompka, zasilająca spryskiwacze xenonów. A jak auto było w rękach sztukmistrza, to pompka nie potrzebna, zasilanie jej również. Stąd brak wtyczki.