Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Proszę :

1. Inspekcja badania spalin

2. Inspekcja klocki hamulcowe przód

2 najczęściej = przegląd okresowy/techniczny.

-------------------

Artur

Opublikowano

Generlanie jak zapalam samochód to pojawia mi się napis SERVICE i własnie 2600KM.

Czy moge jakoś samodzielnie przestawić te wskazania kilometrów na dłuższy okres?

Opublikowano

Więc masz przypomnienie że trzeba się zając pewnymi sprawami i dlatego wyświetla się SERVICE i orientacyjny dystans w km do wymiany.

Możesz to sam zresetować jest sporu materiału w internecie na ten temat np. na youtube ale część tych wskazań do resetu wymaga również wymiany części eksploatacyjnej np klocków i czujnika.

Opublikowano
No i po co się tak pieklisz gościu ? Lepiej Ci jak sobie pohejtujesz? Zadałem proste pytanie i oczekiwalem kulturalnej odpowiedzi na forum, a nie głupich docinkow. Dla Twojej wiadomości jestem powimianie kompletnego układu hamulcowego, cały serwis olejowy plus filtry też mam za sobą, dlatego chce przedłużyć te kontrolki. Z góry Cię przepraszam, ale Twoja odpowedz jest na miarę typowego prostackiego Polaczka. Po co takie rzeczy na naszym forum?
Opublikowano

Ty się dobrze czujesz ? Odpisałem Ci chyba w miarę prosto i kulturalnie na to o co pytałeś a ty mi tu wyjeżdżasz z jakimiś wycieczkami personalnymi :duh:

Ochłoń chłopie skąd mam wiedzieć co zrobiłeś przy samochodzie jak nie raczyłeś napisać że zrobiłeś serwis i chcesz skasować inspekcję?

Opublikowano

Mea culpa. Bije sie w pierś, sorry.

Tak skasowałem tą kontrolkę klocków, że teraz świeci mi się ta czerwona lampka....wiec z tego co wiem teraz aby sie tego pozbyc wymiana czujników mnie czeka?