Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam witam.

Mam do was takie pytanka. Mam BMW e46.

1. Czy tuba JBL CS1004T i wzmacniacz JBL GT5-A402 to dobre produkty i będą ze sobą dobrze współpracowały w moim samochodzie?

2. Czy cena 400zł za powyższe sprzęty to cena okazyjna, czy mógłbym dorwać coś podobnego jakościowo w niższej cenie? Dodam, że tuba i wzmacniacz nowe, nawet nie były podpinane gdziekolwiek. W oryginalnym opakowaniu.

3. Czy w razie zakupu tuby i wzmacniacza będę musiał wymieniać radio na jakieś inne, ponieważ teraz mam oryginalne BMW Business i ciekawe czy pociągnie i da radę z nimi.

Czekam na odpowiedzi, pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

Cena może i dobra, ale proponowałbym Ci zamiast tuby kupić subwoofer w skrzyni, zupełnie inaczej to gra a nie dudni tylko.

Produkty te to niska marketowa półka, szału nie będzie, ew może być ból głowy ;)

Radio możesz pozostawić fabryczne, należy tylko dokupić interfejs hi to lo lub jeśli wzmacniacz ma wejście hi podpinasz się pod tylne glosniki

Pozdrawiam !