Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

od jakiegoś czasu mam problem z nawigacją professional,problem objawia się w następujący sposób. po włożeniu klucza i uruchomieniu auta,nawigacja potrafi się ze 3 razy zrestartować zanim się uruchomi. nie jest to regularne i zawsze,ale dość często,co zaczyna być denerwujące.

jak może być tego przyczyna i jak to naprawić ? z góry dzięki za info

Opublikowano
Możliwe, że pada ci monitor od nawi. Mój znajomy miał tak że sama się załączała i wyłączała aż padła całkiem. Napraw mało realna bo wiem że kupował inną używkę.
Opublikowano

A ja kiedyś wyczytałem, że jak CCC restartuje się kilka razy ekran lub staje na logo BMW to pada jednostka a nie ekran, dokładnie zimne luty.

Naprawa jest możliwa, lecz wychodzi im w 40% przypadków. W ogóle to nie ten dział na te pytania, odpowiedzi poszukaj w nawigacjach.

Dobrze kolego napisałeś, czytałem o przypadkach że wystarczy wgrać nowy firmware i to niekiedy pomaga.

Rozwiązań masz kilka od wymiany po naprawę.

Naprawy to wiesz jak wyglądają, zaś używki możesz trafić podobnie i po miesiącu to samo.

Ryzyk fizyk :)

Masz tu przykładowy link.

viewtopic.php?f=70&t=272734