Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

viewtopic.php?f=68&t=120678

Mam pytanie czy ktoś z Państwa posiada taki samochód jak e36 BAUR TC4 ?

Ja zostałem szczęśliwym posiadaczem takiego pojazdu i chciałem podpytać o naprawę poszycia dachu :shock:

http://s2.ifotos.pl/img/DSC0070jp_wannpap.jpg

http://s10.ifotos.pl/img/DSC0080jp_wannpan.jpg

Czyszczenie zaworów w silnikach z bezpośrednim wtryskiem paliwa , modyfikacje mechaniczne

Montaż pompy dwutłokowej z N57 do N47 to już robimy

Pompy wtryskowe do n47 sprzedaż montaż ,...

Pompy Walbro 450 bezkoszowe do N54 N55 sprawdzone na naszych projektach obsługują 500+ KM

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam jesli chodzi o naprawe poszycia dachu to w warszawie bodajrze sprzedaja nowe za cene 1800 na allegro sie ogłaszaja tylko ze to jest sam materiał do naciagniecia na stelarz i daja jeszcze materiał na naprawe przedniej czesci.Mnie tez czeka naprawa ale prawdopodobnie wstawie im i niech oni to zrobia :norty:
Opublikowano
a i zdejmij z niego ten mpak i białe kierunki i doprowadz do orginału bo te modele nigdy nie wyszły w mce a tym bardziej w po lifcie bo firma padła
Opublikowano
Nie kupiłeś przypadkiem tego bordowego z pod KIelc co był na olx ? Wiem że Mpak jest założony i jest to bardzo słabo ale ja już takiego kupiłem czeka do zimy na kompletną renowację :D

Czyszczenie zaworów w silnikach z bezpośrednim wtryskiem paliwa , modyfikacje mechaniczne

Montaż pompy dwutłokowej z N57 do N47 to już robimy

Pompy wtryskowe do n47 sprzedaż montaż ,...

Pompy Walbro 450 bezkoszowe do N54 N55 sprawdzone na naszych projektach obsługują 500+ KM

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Tak kupiłem tego spod Kielc i właśnie jest w fazie renowacji kompletnej tydzień temu odebrałem od lakiernika i zaczynam ja składać do kupy żeby jakos wygladala
Opublikowano
A i nie wiem czy tobie zimy starczy jak go rozbierzesz bo u mnie jest od ch.... roboty ale może się spotkamy w Toruniu na majówkę bo na ten termin planuje zakonczyc rekonstrukcjie swojej