Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem czy to dobry dzial na to pytanie, jestem swiezynka na forum.

wczoraj kupilem bmw 730i e65 2004.

ale przednie lampy a bardziej ich oslona jest masakrycznie zasyfiona i w jednym miejscu tez troche porysowana, ktos zadarl.

przegladalem znane serwisy aukcyjne w poszukiwaniu samego tego przedniego plastiku ale nie udalo mi sie znalezc, same cale lampy sa tylko.

takze moje pytanie czy ten plastik nie jest wymienny?? czy dostane go w ASO. czy gra jest w ogole warta swieczki??

albo czy mozna zlecic jakiejs firmie wyczyszczenie wypolerowanie tego plastiku?? o ile w ogole jest sciagalny??

Opublikowano
Najlepiej oddaj auto na polerke lamp będą jak nowe i będziesz bardzo zadowolony, wszystko zostanie wyczyszczone i spolerowane i na końcu zabezpieczone. U mnie w Warszawie i w całej Polsce są takie pkt o nazwie Auto Spa wpisz w google a może w Twojej miejscowości tez są ;)
Opublikowano
wielkie dzieki. jestem w UK ale bede wybieral sie do PL i bede przelatywal przez Warszawe. no dziwne te lampy. wrazenie jakby nalot na nich byl ale jak sie drapie to wyglada jakby ten plastik sie rysowal. dodatkowo zorientowalem sie ze okregi (swiatla postojowe) nie swieca. i wywala mi komunikat o nie dzialajacych sensorach cofania. i kurcze nie wiem jak to mozliwe ale nie ma ich z tylu. to chyba w standardzie bylo wiec wyglada na to ze ktos je wyciagnal i wstawil listwe bez otworow i wyglada z zewnatrz jakby nigdy ich nie bylo a przycisk do wlaczania i wylaczania sensorow jest.
Opublikowano
wywalilo mi kontrolke check silnika. mam zaczac sie martwic?? jakie sa mozliwe usterki jak to wywala. silnik pracuje normalnie
Opublikowano

100000 powodów. Podepnij sie do kompa i napisz jakie błędy są.

Zakładam ze masz silnik M54 ? Nie jest tak skomplikowany jak N62.

images?q=tbn:ANd9GcTmIl0TjfLac0DKzvrvVkW5vbYa-L8NnaKQ6MwRmjiNpsCR58FF
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
michal69_94 wielkie dzieki za pomoc, teraz wyglada swietnie. jeszcze wstawilem zarowki biale led i juz w ogole jest petarda :D