Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Panowie.

Chciałbym nabyć jeden z tych modeli. Obydwa mi sie podobają,ale chciałbym poradzić się was, który model według was bardziej opłaca sie kupić pod jakimś względem.

Napewno będzie to diesel i zapewne 3.0 ponieważ uważam że 2.0 jest troche przysłaby dla samochodów o takim gabarycie.

Dzięki.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dla mnie optycznie wygrywa zdecydowanie 5GT. No i wnętrze jest bez porównania lepsze

sent from my iPhone via Tapatalk

Pierwsze prawdziwe M, do tego kombi

(ex F10 520d; F10 535d; G11 LCI 740d; G05 M60i)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
GT 5 wystarczy zrobić jazde testową a wszystko będziesz wiedział który masz wybrać - komfort ma na maxa jesli chodzi o wszystkie modele BMW ( nie liczac nowej 7 :))
Opublikowano

Tez miałem ten problem tyle ze zamiast 330d rozważałem 328i ale wypadło na 5gt z racji 24% upustu dzięki któremu gt w podstawie (podstawy nie wziąłem od razu mowię) kosztowało tyle samo co dobrze wyposażone wg moich upodobań 3gt. Znajomi zostali przy 3gt i przepaść jest ogromna, 5gt jest na podłodze 7 wiec można powiedzieć ze kupujesz 7gt

O jakości materiałów czy wyciszenia w gt czy 7 nie bede mowić bo każdy wie ze jest magia