Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

tak jak w temacie napisałem, poszukuję BMW (dla staruszków).

W większości auto ma być do jazdy miejskiej, kiedyś możliwe, że zostałoby zagazowane.

Teraz pytanie: 318 czy 320 lepiej? Z którą jednostką mniej problemów, która bardziej oszczędna jeśli chodzi o stosunek do możliwości.

Link do ogłoszenia:

http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-bmw-e46-318-stan-nowka-sztuka-zarejestrowana-ID6y6KDT.html#9ad21e46e3

W zasadzie maksymalnie (bez opłat itd.) za krajowe jesteśmy w stanie dać 16tyś, sprowadzane 15tyś.. Myślę, że w tej kwocie można już jakiś lepiej zachowany egzemplarz kupić.

Prosiłbym o ocenę w/w, ewentualnie może ktoś już był i oglądał.

Z góry dzięki i pozdrawiam

Edytowane przez nastarinho
Opublikowano
Jedno auto jeden temat - taka tu zasada. Muszę Cię zmartwić, ale pchanie się w polifty w Twoim przedziale cenowym jest równoznaczne z pchaniem się kłopoty.
Opublikowano
W zasadzie maksymalnie (bez opłat itd.) za krajowe jesteśmy w stanie dać 16tyś, sprowadzane 15tyś.. Myślę, że w tej kwocie można już jakiś lepiej zachowany egzemplarz kupić.

Zapomnij o sprowadzonych zadbanych poliftowych autach w tej cenie i z takimi przebiegami jak są na naszych portalach, tym bardziej z R6 pod maską :duh: e36 w dobrym stanie potrafią więcej kosztować.

W omawianym aucie brakuje naklejek od ksenonów na przednim pasie, a lewy przedni błotnik malowany. Na moje oko boczne listwy drzwi również są polakierowane, a nie powinny.