Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej !

Obecny setup to:

N54 + Duży cooler z FMIC.pl + wydech MG Motorsport catless - rezultat 377PS ( chip był robiony przed dołożeniem ICka oraz wydechu )

Chciałbym dorzucić downpipe 3" catless i stąd kilka pytań:

Nie będzie za głośno ? - Może lepiej wrócić z wydechem do serii i wsadzić downpipe ?

Full catless to chyba średni pomysł ?

Check Engine - da się ogarnąć problem braku katalizatorów i z tego tytułu błędu sond lambda zwykłym chip`em czy konieczna jest inwestycja w JB4 ?

Downpipe kusi mnie zmniejszeniem turbo dziury oraz poprawieniem ogólnej reakcji na gaz silnika.

Oczywiście fajnie byłoby wreszcie mieć 400+PS :)

http://images.spritmonitor.de/773563.png
Opublikowano
Hej , idę tą samą drogą i też chce 400+ :) , jestem własnie umówiony na catless i tylko koncowy z magnaflow to dam znać jak brzmi .
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

niemieckiej produkcji, nie pamiętam firmy, zapłaciłem ~300€

ciężko stwierdzić czy coś się poprawiło jeśli chodzi o osiągi, jeśli tak jak piszą podnosi moc o ~20km, to jest to niewyczuwalne zbytnio

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
Też wstawiłem ale potem wyrzuciłem je , śmierdzi spalinami i szału żadnego nie odczułem