Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam najprawdopodobniej mam do wymiany komputer silnika (upewnię się w przyszłym tyg) ale na zaś chciałem się dowiedzieć czy jak wymienię kompa to czy nie muszę czegoś jeszcze robić czy np. immobilizer będzie chodził. I drugie pyt czy jest możliwość naprawy takiego komputera jak tak możecie mi powiedzieć gdzie mógł bym to zrobić. Z góry dziękuje i pozdrawiam ;)
Opublikowano
A czy nie łatwiej będzie kupić sterownik z pierwszych wypustów m52 czyli od września 94 ? Taki sterownik fabrycznie był bez immo albo kupić ze zdjętym, widziałem na turbo bmw w rozsądnych pieniążkach.
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam.

Ja kupiłem sam sterownik( DME 1.7.3) do mojej i po prostu przełożyłem kość pamięci eprom ze starego sterownika do nowego, akurat w moim przypadku to podziałało bo tam był widocznie zapisany immo, dopoóki tego nie zrobiłem nie chciała odpalić bo mam immo.

Pozdro.