Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam koledzy.

Chcial bym podzielic sie z wami moim przypadkiem, i może uspokoic niektórych ktorzy zastanawiaja sie ile wytrzyma silnik m57. Kupilem swoje bmw 4 lata temu kierujac sie faktycznym stanem technicznym a nie wskazaniem licznika ;) (w chwili kupna 323.000km, obecnie 390.000km) kilka miesiecy temu z nudów pojechalem do aso, aby sprawdzic historie serwisowa, z ktorej, dowiedzialem sie ze moje bmw w 2008r ostatni raz bylo w aso przy 938.000km przebiegu ;) a numer silnika zgadza sie z tym podanym w aso. I mimo takiego przebiegu silnik pracuje bardzo dobrze na motulu 5w40 a po regeneracji turbiny na hamowni wyszlo 184km i 388Nm...wiec seria (turbo regenerowane ze wzgledu na zacinajace sie kierownice spalin)

Jestem pod wrażeniem co potrafią te silniki...

Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Daj jakieś foty jak wygląda wewnątrz .

Zaraz się okaże ,że co druga 39 na aledrogo ma zjechane bardziej fotele i kierat :)

Opublikowano
Kolego dodam foty jak odbiore laptopa z naprawy...ale powiem Ci ze fotele (czarna skora) chcial kiedys odkupic odemnie jeden czlowiek dajac mi welurowe...;) wiec jeszcze podobaja sie... jedynie kierownica nadaje sie do obszycia bo zalatwil mi ja moj zabkujacy syn ;) jestem ciekawy do ilu kilometrów dobije...