Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
e60 lci pojawił się błąd szyby i napis system bezpiecznego zamykania szyby uszkodzony. Dotyczy to szyby tylnej lewej, opuszcza się skokami po 10 cm i tak samo podnosi. Próbowałem już aku rozłączyć i nuczyć szybę przyciskami, tak jak czytałem na forum ale to nie pomaga. Może jest ktoś z Łodzi ma inpe i mi pomoże :?: Stalo się to po opuszczeniu wszystkich szyb do samego dołu za pomocą pilota.
Opublikowano
Witam nikt nie pomoże :?: Czytałem na forum ale w moim przypadku nic nie pomaga. teraz z pilota otwierają się tylko trzy szyby, a lewa tylna tylko ręcznie i to skokami po 10cm :mad2:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam dzisiaj wziąłem się za naprawę tej szyby,zdjąłem kostkę w słupku łączącą elektrykę drzwi, i okazało się ze cztery piny były bardzo mocno zaśniedziałe (zielona maź).Po wyczyszczeniu i złożeniu wszystkiego nadal to samo .Jakieś pomysły co dalej
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Trzeba szybę na nowo "nauczyć".Najlepiej Disem lub Istą.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Można oczywiście to zrobić również z panelu sterowania szybami po stronie kierowcy (chyba szybciej i łatwiej), oczywiście jezeli problem jest po stronie "uczenia" sterownika.