Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie koledzy

Jak oceniacie tą sztukę pod kątem doprowadzenia jej do stanu używalności ? Myślicie że w 10 tysiącach zł można się tu zmieścić ?

http://allegro.pl/bmw-e90-335d-biturbo-skora-xenon-serwis-okazja-i5389067884.html

Model description: 335d

Market: Europa

Type: VD71

E-Code: E90

Chassis: Limousine

Steering: links

Doors: 4

Engine: M57D30T2 - 3,00l (210kW)

Drive: Heckantrieb

Transmission: automatisch

Body Color: Sparkling Graphite Metallic (A22)

Upholstery: Leder Dakota/schwarz (LCSW)

Production date: 04.12.2006

Assembled in: Leipzig

Opublikowano

We wcześniejszej aukcji pisał:

SAMOCHÓD LEKKO USZKODZONY : maska,pas+chłodnice,lampy przód,błotnik lewy przód oraz zderzak.....koszt naprawy okolo 5 tyś

Powiedz, żeby za tyle naprawił i kupisz w całości :mrgreen: :mrgreen:

10tys moze braknąć - za same lampy masz już 2.5tys a gdzie reszta???

Finalnie po opłatach - wyjdzie pod 50tys a czy to dobra cena za powypadkowe e90 335d bez nawigacji, sam sobie odpowiedz.

Opublikowano

a mi ten samochód nie pasuje :

czy przy takim uderzeniu poduchy nie powinny odpalić :?:

fotel tak wytarty przebieg może x2

schodzący bezbarwny czyli coś było na rzeczy :norty:

Opublikowano

Trzeba sprawdzić, gdyż sprzedający podpicował auto na sprzedaż zakładając poduszki.. Możliwe, że podczas uderzenia nie zareagował jeden z czujników..

Jak dla mnie zmieścisz się na spokojnie do 10 k.

Opublikowano
Trzeba sprawdzić, gdyż sprzedający podpicował auto na sprzedaż zakładając poduszki..

A skąd takie info??

Opublikowano
Trzeba sprawdzić, gdyż sprzedający podpicował auto na sprzedaż zakładając poduszki..

A skąd takie info??

Miałem na myśli, że może podpicował. Sorki, za błędną formułę zdania.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak się opłaca to takie auta nie trafiają na aukcje tylko są klepane. 5kzł naprawa? :lol: Dawno by stało wystawione jako OKAZJA, JEDYNATAKA. :norty:
Opublikowano

Pytanie -skoro 335d z 2007roku chodzą po conajmniej 55k nawet na tym badziewiastym allegro to dlaczego handlarz nie naprawi sam auta za te jak pisał 5tys PLN i nie weźmie za niej potem 55k? Nawet za 50k jakbym sprzedawał to prawdopodobnie szybko znajdzie chętnego.

Prosty rachunek 31+5=36k to znaczy że nie umie liczyć i machnął ręką na te 19k zysku? Ja bym obstawiał że grubszy problem z tym autem jest bo tak to by sam naprawił

Opublikowano
Pytanie -skoro 335d z 2007roku chodzą po conajmniej 55k nawet na tym badziewiastym allegro to dlaczego handlarz nie naprawi sam auta za te jak pisał 5tys PLN i nie weźmie za niej potem 55k? Nawet za 50k jakbym sprzedawał to prawdopodobnie szybko znajdzie chętnego.

Prosty rachunek 31+5=36k to znaczy że nie umie liczyć i machnął ręką na te 19k zysku? Ja bym obstawiał że grubszy problem z tym autem jest bo tak to by sam naprawił

Po warunkiem, że każda firma handlująca autami działa tak samo, a niestety tak nie jest.

Jedyni zajmują się sprowadzaniem tylko aut uszkodzonych, a innymi kupują uszkodzone i naprawiają, a jeszcze innymi trudnią się jednym i drugim :) Nie sugerowałbym się tym w ogóle..

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zawodowi sprowadzacze rozbitków mają swoich odbiorców którzy pośredniczą w łańcuszku zysków. To nie te czasy, że są prywatni chętni na rozbitki po to żeby naprawić 'po swojemu'. Dziś auto sprowadzone rozbite i wystawione w takim stanie to najczęściej mina której nie opłaca się naprawiać hurtownikowi bo przewidywana cena 'na gotowo' przestaje być "okazją" i nie sprzeda się odpowiednio szybko dając zarobek. Przecież Ci ludzie z tego żyją więc zamrożona kasa w auto które stoi to straty.
Opublikowano
Dzięki wszystkim za opinie, auto stoi w moim mieście, dziś miałem jechać je zobaczyć, ale jednak temat odpuszczam :) Śmieszne, ale najbardziej zniechęca mnie brak NAVI :D Jeszcze raz dzięki ;)