Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam zapewne temat już był lecz nie znalazłem sensownej odpowiedzi co do mojej przypadłości. Posiadam bmw e36 coupe 2.0 + lpg wczoraj poprostu skończyło mi się paliwo nie odpalił. Podjechał em drugim autem na cpn zatankowalem paliwo w karnister zalewam do bumiera i [BAD] dalej to samo. Pompka załącza bo słychać. Brałem go w ostateczności na linkę i dalej nic nawet nie zatrybil ktoś może wie co mogło się stać jaki jest problem. Potrzebuje samochód na sobotę a tu lipa :mad2:
Opublikowano

Spróbuj plakiem jak będzie łapała to przyczyny szukaj w układzie zasilania paliwem jeżeli nie sprawdz czy jest iskra .

To że słyszysz pompkę nie świadczy o jej doskonałości jak się lata na komorniku to szybko ją h.. strzeli może się załączać ale bez odpowiedniego ciśnienia nie podaje paliwa przy okazji filtr do oceny może poszła na niego reszta syfu z baku ,okrąg przyczyn masz zawężony czyli bez stresu powodzenia