Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

viewtopic.php?f=73&t=153312

witam jestem przemek . mam na oku coś naprawde pieknego i wyjatkowe a mianowicie piękny sedanik e60 530i z 2004 z przebiegie 183000. koszt takiego autka to 9000 euro , chce dodać że mieszkam na stałe w holandii i auto też jest z holandi. auto ma wszystkie dokumenty na temat przebiegu i serwisu. bmw jest bardzo bogato wyposarzone itd . lecz mnie osobiscie boli ten przebieg i roku produkcji. boje sie że mogę wpakować się w poważne problem bo za tą kase mogę kupić np. audi a6 c6 z 2007 i 130000 przebieg lecz to tylko audi. mam świadomość o kosztach utrzymania tego auta lecz nie wiem czy będzie mnie stać na kosztowne naprawy w serwisie . dlatego Panowie proszę o fachową poradę . czy te auto jest warte tych pieniedzy ? czy będzie mi dobrze służyć ? na co zwracać uwagę przy zakupie? pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc!!!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Potwierdź przebieg i przeglądy oraz serwisowanie auta w ASO.

Nikt Ci nie wywróży ze szklanej kuli czy będzie Cie stać na takie auto.

Opublikowano

Serwis bmw jest drogi nie oszukujmy sie zwlaszcza jezeli starasz sie wymieniac czesci na ORI no ale cos za cos

Chcesz tanio kup forda albo fiata

Ja mam bmw z 2006 r z przebiegiem 70000 mil (prawdziwy) wiec nie boj sie przebiegu tylko dobrze sprawdz jak radzi kolega daski

Opublikowano

ok . za dużo to mi nie pomogliście . kwestia tego czy będzie mnie stać wygląda prosto jak będę co miesiąc bujał się po serwisach i wymieniał wszystko po kolei to na pewno mnie na to nie stać ,miałem już worek bez dna w postaci e46 316i . przebieg na pewno sprawdzę bo jest to prosta sprawa . auto nie opuściło Holandii i są wszystkie informacje na temat tego auta a więcej można dowiedzieć się i potwierdzić w serwisie i z tablic rejestracyjnych auta lecz jeśli ktoś je katował to nie będzie w dobrej formie. interesują mnie informacje typu najczęstsze awarie występują w tym modelu i przy takim przebiegu ? jakie są wady tego auta ? itp informacje które pomogą mi pod czas oględzin auta . a autko wyglda tak

http://www.marktplaats.nl/a/auto-s/bmw/m929656838-bmw-5-serie-530i-executive-automaat-navigatie-schuifdak-half.html?c=df2f21f683612b45d62c413c0ca719df&previousPage=lr

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ok . za dużo to mi nie pomogliście ... interesują mnie informacje typu najczęstsze awarie występują w tym modelu i przy takim przebiegu ? jakie są wady tego auta ? itp informacje które pomogą mi pod czas oględzin auta .

Zachowujesz się jak dzieciak :cry2: Jest tego mnóstwo,wystarczy ruszyć d..ę,użyć wyszukiwarki :search: i tyle. A Ty najwyraźniej czekasz aż zostanie podane na tacy :nienie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.