Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Widzé, że komuś bardzo nie wsmak pisanie o problemach z nową X5. Ostatni mój post został zamknięty nie wiem dlaczego, ale temat uważam należy poruszyć. Niestety obawiam się ze nowe F15 to bubel od BMW. Dzisiaj właśnie zostawiłem swój samochod w serwisie bo po 20 tys kilometrów rozpadło się zawieszenie. Lista drobnych usterek w tym samochodzie jest ogromna. O niektórych już pisałem o innych napiszę w wolnej chwili. Ogólnie podsumowując to moje ostatnie BMW jakie kupiłem.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Nie pisz "problem" tylko już w temacie zawieraj problem ale nie w postaci tego właśnie słowa....
Opublikowano

Odnosnie twoich problemow z kamerami podczas cofania to jaki soft miales wgrany? Ja odebralem swoja x5 w piatek i przy wrzucaniu wstecznego biegu zalacza mi sie ostatnio uzywana kamera.

Pozdrawiam,

Patgor

Pozdrawiam,

Patgor

Opublikowano
Jak odbiorę dzisiaj samochód z serwisu to sprawdzę jaki mam soft. Na razie po 20 tys wymiana wahaczy, których oczywiście serwis nie ma i czekamy.
Opublikowano

Po wejsciu w Software update mam dwie pozycje:

Media: MN-002.049.003

Telephone: TN-002.049.003

Pozdrawiam,

Patgor

Pozdrawiam,

Patgor

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

To wersja oprogramowania Combox :)

Daj vin to sprawdzę jaki masz soft w aucie.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Masz soft z 11.2014 roku
Opublikowano
Masz soft z 11.2014 roku

Dzięki, a ty Gutti73 jaki masz soft? Bo jak masz nowszy to ja swojego nie tykam,

żeby nie popsuć... :D

Pozdrawiam,

Patgor