Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taką ofertę dostałem w sklepie

SPRZEGLO LUK 1.990

KOLO PASOWE - SASIC 350ZŁ

KOŁO PASOWE CORTECO 560 ZŁ

POMPA WODY - 166 DOLZ

CO MYSLICIE?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Cześć Panowie,

Odkopałem ten temat z zeszłego roku bo właśnie chce zakupić koło pasowe BERGMANN... znalazłem za 219zł nowe.... i widzę że coniektórzy zakładali je i po jego założeniu było wszystko ok.... ale ciekawi mnie jak po upływie czasu jest z nim.... czy posiadacze takiego zamiennika mogliby podzielić się ze mną opinią, ile takie koło wytrzymuje ? Albo ile oni mają je założone i czy wszystko gra????

Byłbym bardzo wdzięczny... a cena jak i budżet jest u mnie ograniczony , stąd to ważne

Opublikowano
Miałem zakładac Bergmana ale gdzies bardziej przekonał mnie sasic i takie załozylem narazie zrobiłem okolo 5 tys km i jest wporządku.
Opublikowano
320d zmienone na 530d także nie wiem jak się sprawuje ale po założeniu zrobiłem jeszcze 10k kilometrów i było gucio :cool2:
  • 3 lata później...
Opublikowano

A ja moze odświeżę temat i zapytam jak z trwaloscia u innych jeżeli chodzi o kolo pasowe Corteco? U mnie szykuje sie kolejna wymiana kola i nie wiem co wybrać.

Pierwszy raz zalozylem Corteco ale wytrzymalo 46tys km, wiec jak sie rozlecialo to zalozylem SNR no i do wczoraj myslalem ze pojezdze na nim sporo ale w papierach widze ze dopiero 26tys przejechanie a spadl mi pasek od wspomagania i mam opiłki alu na osłonie. Wiec wymiana nieunikniona.

Pytanie brzmi czy u was kola wytrzymuja wiecej nic te ok 40-50tysiecy?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Moje corteco trzyma już 70 tys. km, kilku znajomym (powyżej 5) już założyłem do ich kopciuchów i nie ma uwag tfu tfu. Możesz spróbować ina.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.