Skocz do zawartości

Czy CAS3 zawiera poprawkę na dogranie pustego kluczyka ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam pewnie dla bardziej zaawansowanych forumowiczów proste pytanie, mianowicie czy sterownik CAS3 (61 35 9 227 053) zawiera już poprawkę na przypadłość do-programowania pustego kluczyka. Dodam tylko że miałem zdarzenie "rozwierconego zamka" ale auto pozostało tam gdzie było. Autoalarm którym mam w aucie jest tak zaprogramowany że otwarcie auta śrubokrętem poprzez pozostawioną dziurę po wkładce i otwarcie drzwi uruchamia alarm czyli chyba dobrze.
Opublikowano

A czy mogę jakoś sprawdzić jaką mam wersję softu ? no i czy wiadomo jaka powinna być ?

I pytanie za 100 punktów czy jak cwaniaki dostały się do mojego auto i podpięły się pod OBD2 to mogli coś wyczytać na przyszłość czy też od razu chcieli dograć kluczyk i odjechać, a to że auto stoi oznacza że im się z jakiegoś powodu nie udało ? oczywiście nie koniecznie że mam poprawkę w CAS

I czy nie jest tak że OBD2 gada dopiero jak auto jest w stanie zapłonu "przekręconego kluczyka"