Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam!

mam problem ze swoim lewym zewnetrznym lusterkiem.

konkretnie podczas składania jakby wyłamał się jakiś ogranicznik i lusterko przekręca się o 180*.

pytanie szukam już jakiejś używki na allegro jednak różnią się pinami są na 3 i 5.

nie wiem które do mojego samochodu bmw e91 2006 rok

lusterko sterowane elektrycznie, pogrzewane, składane elektrycznie

ps. nie ma ktoś na zbyciu ? :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
powiem tak ja w e91 sam naprawialem rozebralem cale lusteko posmarowalem bolec i cos tam jeszcze a po czasie sie dowiedzialem ze sa zestawy naprawcze.Acha tez mialem przy otwieraniu.
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam !

Powracam z tematem lusterko znowu otwiera sie za daleko... Niestety przeczyszczenie juz nie pomaga. Możecie podrzucić jakis link bądź numer tego zestawu naprawczego ?

Opublikowano

Wybaczcie że się podepnę.

Myślałem że składane lusterka były dopiero po lifcie. Ktoś na forum zrobił DIY jak doposażyć w taką opcję ale użył lusterek własnie LCI a mi bardziej podobają się pre-LCI.

Mam pytanie czy orientujecie się jak poznać na 100% czy lusterko jest składane. Ponoć te zwykłe mają 5-pin a składane 3-pin. Ale słyszałem że nie wszystkie 3-pin są składane.

Opublikowano
Wybaczcie że się podepnę.

Myślałem że składane lusterka były dopiero po lifcie. Ktoś na forum zrobił DIY jak doposażyć w taką opcję ale użył lusterek własnie LCI a mi bardziej podobają się pre-LCI.

Mam pytanie czy orientujecie się jak poznać na 100% czy lusterko jest składane. Ponoć te zwykłe mają 5-pin a składane 3-pin. Ale słyszałem że nie wszystkie 3-pin są składane.

siema

najlepiej zdjąć osłonę i zobaczysz wtedy czy ma silniczek , na tym filmiku pokazane jak w łatwy sposób zdjąć pokrywę i gdzie jest mechanizm od składania :cool2: