Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

zastanawia mnie co oprócz ramek i nerek wchodzi w skład tego pakietu ?

Nerki znalazłem na allegro ale ramek jakoś nie mogę znaleźć - pozostaje tylko ASO ?

Czy ktoś ma jakiś tutorial jak to wymienić, czy lepiej nie ryzykować samemu i kopnąć się do specjalistów ?

Opublikowano

jak masz f10, to tylko nerki i ramki wokół drzwi, a jak f11 to jeszcze relingi - musisz szukać po allegro - ja jak szukałem to pisałem do handlarzy sprzedających drzwi - czy nie mają kompletu i nie chcą sprzedać osobno... i skompletowałem sobie wszystko za 1/3 ceny shadowa z ASO.

da się wymienić samemu, wystarczą podstawy myślenia, umiejętności manualnych i trochę chęci. Przy ściąganiu listew z przednich drzwi trzeba zdemontować lusterko - od razu mówię, że od środka tylko wyjmujesz głośnik wysokotonowy z drzwi - nie trzeba ściągać całej tapicerki

sprzedam:

amortyzatory tył Bilstein B6 F11

Opublikowano

Niestety, albo i stety w tym przypadku nie mam głośnika wysokotonowego w drzwiach :P

Mam F10, więc nerki kupię bez problemu, a ramki - one się jakoś specjalnie nazywają czy wystarczy poszukać "ramki f10 shadowline" ? :)

Niestety jestem kompletnie nieudolny we wszystkich manualnych czynnościach mechanicznych... Skręcenie mebli to chyba szczyt moich osiągnięć :P

Nie chciałbym czegoś połamać :D

Opublikowano

na pewno ne masz głośnika takiego w trójkątnej obudowie w rogu z przodu na wysokości lusterka? nie chce mi się wierzyć ;)

listwy ciężko znaleźć wpisując to co napisałeś, najlepiej po numerach seryjnych /do znalezienia na realoem.com/

najlepiej szukać drzwi i wysyłać wiadomości przez allegro do sprzedających, czy nie mają kompletu

sprzedam:

amortyzatory tył Bilstein B6 F11

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Cadi mialeś sie pochwalić co kupiłeś, zrobić galerię i co?
Opublikowano

I może dziś mi się w końcu uda :P

Mam tyle pracy ostatnio że dopiero 2 dni temu zmieniłem koła na letnie :)

Dzisiaj umyłem auto, ale u mnie zaczęło padać... :(

Opublikowano

W skład ShadowLine wchodzą jeszcze lusterka w połysku oraz maskownice słupków.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł