Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Piszę w dosyć nietypowej sprawie. Mianowicie mam wrażenie, że moja E91 320d 163 kM nie jedzie tak jak powinna ale nie mam porównania z innym autem tego typu (to moja pierwsze BMW). W związku z tym mam prośbę do któregoś z miłych forumowiczów z rejonu Katowic, Mysłowic i Jaworzna. Chciałbym się przejechać podobnym autem (oczywiście sprawnym) tak by mieć porównanie oraz chciałbym by druga strona przejechała się moim autem i wypowiedziała się na temat moich wątpliwości.

Z góry dziękuję za odzew i pomoc.

P.S.

Wyprzedzając ewentualne komentarze, auto nie zgłasza żadnych błędów. Parametry "live" odczytane podczas jazdy też wyglądają prawidłowo ale mimo wszystko mam wrażenie że wcześniej było lepiej i to nie to czego bym się spodziewał po 163 kM.

Opublikowano
Spróbuj na hamownie podleciec, zapłacisz 50-100zl i będziesz wiedział jak sie ma
Opublikowano

Też o tym myślałem tylko problem jest w tym, że wszędzie gdzie dzwoniłem o samą hamownię i diagnostykę bez chipa to nie bardzo mają ochotę a poza tym terminy dosyć odległe.

Może ktoś zna jakąś sensowną hamownię z dobrą diagnostyką w Katowicach lub okolicach?

Opublikowano
Wiesz co ja jestem z Pszczyny i możesz się przejechać moim a ja twoim bo takie samo porównanie chciałem zrobić tyle ze ja mam chip na 200km i nie wiem czy taki test coś ci da??
Opublikowano
Właśnie w tym problem że chciałem porównać z seryjnym autem, bo po modyfikacji to zupełnie inna bajka. A tak przy okazji to gdzie robiłeś Chipa?
Opublikowano

Wielkie dzięki za namiar na hamownię, na pewno się do nich odezwę.

Jakie wrażenia po wizycie w tym warsztacie? Można im zaufać? Wiedzą co robią czy kolejny "specjalista"?