Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Widziałam taki test zegarów ale 3x szybciej sie odbywał i wtedy to fajnie wygląda podczas odpalania auta, z tym że to było jakieś inne auto.
Opublikowano
Nie to nie jest żadna lipa miałem tak w poprzednim aucie a to było tylko audi nawet moja siostra tak ma w skodzie superb więc to nie jest głupie fajnie to wygląda jak same wskazówki lecą do końca i z powrotem dziwne że się nigdy z tym nie spotkałes. Basia one filmik na początku nawet dała więc możesz sobie to zobaczyć.
Opublikowano
Wiem że można wymusić test poprzez menu, chodzi mi cały czas o to żeby test był przy każdorazowym odpalaniu auta i najlepiej żeby trwał test jakieś 2 sec a nie 5 sec czy wiecej jak to jest teraz. Niestety nie wiedzieć czemu w e90 nie da sie tego ustawić lub brak u nas gościa co umnie soft nadpisać i tyle w tym temacie.
Opublikowano

W 335i da się coś takiego zrobić montując JB4. Można wtedy także ustawić shiftlight w lampkach od kierunkowskazów i różne inne bajery :) Niestety takie urządzenie występuje chyba tylko dla N54/N55.