Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam pytanie czy lusterko wsteczne moge przykleic do foli przyciemniajacej na szybie? Bo zrobilem sobie pasek na przedniej szybie i nie wiem czy lusterko wsteczne przyklejone do neigo nie potarga i porwie mi foli :P
Opublikowano
Lusterko potrafi oderwać się od szkła nie wyobrażam sobie jak będzie trzymać się po prostu folii najlepiej zrób sobie próbę folia jakieś stare okno i przyklej lusterko myślę że jeb..ie razem z folią :D
Opublikowano (edytowane)

Nie wiem czy masz czujnik deszczu ale przypuszczalnie zakłócisz jego pracę jak przyczepisz do foli.

Żyletka i wio - jak dobrze wytniesz to nie będzie widać przejścia z podstawy/mocowania lusterka do foli.

Edytowane przez mikan
Opublikowano

Inaczej ze środka nie nalepisz - chyba, że samą podstawę można zostawić a zdjąć samo lusterko, choć wątpię.

Wymieniałem szybę ale nie wiem jak mocowali to lusterko.

Opublikowano
odkleilem i kupilem klej do szkla no i trzymie i trzymie 15 min nie lapie bo w sumie lusterko troche warzy poniewaz mam ten czujnik co zaciemniania stosownie do slonca. Wiec sie wkurzylem i przykleilem na kropelce... i teraz sie boje bo paru ludzi pisalo ze od kropelki zaczynala im szyba pekac ponieaz laczenie jest zbyt sztywne.... niby jestm tak oslonka gumowa w kolo ale nie wiem czy ona cos da i sie troche boje ;/
Opublikowano
bo w sumie lusterko troche warzy

Ale jak już Ci uwarzy te piwo to powiedz czy dobre wyszło, może inni spróbują ;)