Skocz do zawartości

przyciemnione szyby plus lusterko wsteczne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam pytanie czy lusterko wsteczne moge przykleic do foli przyciemniajacej na szybie? Bo zrobilem sobie pasek na przedniej szybie i nie wiem czy lusterko wsteczne przyklejone do neigo nie potarga i porwie mi foli :P
Opublikowano
  • Autor
kurcze jestes tego pewien ?:P czyli musze zrobic wycinke na lusterko :P
Opublikowano
A po grzyba na folię ?
Opublikowano
  • Autor
bo chcialem zeby bylo widac caly pasek bez zadnych wycinek :D czyli musze wyciac bo sie urwie ta?
Opublikowano
Lusterko potrafi oderwać się od szkła nie wyobrażam sobie jak będzie trzymać się po prostu folii najlepiej zrób sobie próbę folia jakieś stare okno i przyklej lusterko myślę że jeb..ie razem z folią :D
Opublikowano

Nie wiem czy masz czujnik deszczu ale przypuszczalnie zakłócisz jego pracę jak przyczepisz do foli.

Żyletka i wio - jak dobrze wytniesz to nie będzie widać przejścia z podstawy/mocowania lusterka do foli.

Edytowane przez mikan

Opublikowano
Jeszcze jedno tak na prawdę bez sensu rwać oryginalnie przyklejone lusterko :wink:
Opublikowano
  • Autor
oki dzieks za info xd
Opublikowano

Inaczej ze środka nie nalepisz - chyba, że samą podstawę można zostawić a zdjąć samo lusterko, choć wątpię.

Wymieniałem szybę ale nie wiem jak mocowali to lusterko.

Opublikowano
  • Autor
odkleilem i kupilem klej do szkla no i trzymie i trzymie 15 min nie lapie bo w sumie lusterko troche warzy poniewaz mam ten czujnik co zaciemniania stosownie do slonca. Wiec sie wkurzylem i przykleilem na kropelce... i teraz sie boje bo paru ludzi pisalo ze od kropelki zaczynala im szyba pekac ponieaz laczenie jest zbyt sztywne.... niby jestm tak oslonka gumowa w kolo ale nie wiem czy ona cos da i sie troche boje ;/
Opublikowano
bo w sumie lusterko troche warzy

Ale jak już Ci uwarzy te piwo to powiedz czy dobre wyszło, może inni spróbują ;)