Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam w 740xd Vredestein Ultrac Sessanta, co prawda na 20 calowych felgach, ale po 10 tys.km bez zastrzeżeń.
Opublikowano

Ja kupiłem właśnie letnie Dunlop SP SPORT MAXX RT ze względu na to, że miały najlepsze opinie i zależało mi na cichych oponach a te na etykiecie deklarują 68 dB, najmniej ze wszystkich w tym rozmiarze. Jeszcze nie przejechałem za wiele ale pierwsze wrażenia pozytywne :)

Proponuję również kupić "zwykłe" opony a nie ROF, nieporównywalnie lepszy komfort i nie trzeba z autem "siłować" się na koleinach!

"Albo GRUBO albo WCALE"
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
ja kupilem teraz run flat i nie polecam na polskie drogi felge mam 19 czuje kazda nierownosc nie wspominajac o dziurach tesknie za zimowkami na ktorych kupilem auto .
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Hej Runflaty w PL odpadają na pewno!!!!1 za twarde niewygodne itp. ja kiedyś kupiłem do opla (vectra c 2006r.) opony hankook. tragedia. Potem przeszedlem na pirelli. Dla mnie do dzisiaj duper opona. ostatnio mialem mode P7. Super prowadzenie cisza w aucie. polecam pirelli :) W miedzy czasie jezdzilem na tyl michelin na przod continental tez ok bylo kwestia wyboru. pirelli jest twardsza opona ale super trzyma sie drogi :)