Skocz do zawartości

Opony letnie do BMW F01 750D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jakiego producenta opon polecacie do 750d na 19 calowych felgach?

Opublikowano
Mam w 740xd Vredestein Ultrac Sessanta, co prawda na 20 calowych felgach, ale po 10 tys.km bez zastrzeżeń.
Opublikowano
Ja kupiłem do 750Li Nokiany. Też 19cali i uważam, że są bardzo dobre. Cena około 1100zł za sztukę.
Petrolhead
Opublikowano

Ja kupiłem właśnie letnie Dunlop SP SPORT MAXX RT ze względu na to, że miały najlepsze opinie i zależało mi na cichych oponach a te na etykiecie deklarują 68 dB, najmniej ze wszystkich w tym rozmiarze. Jeszcze nie przejechałem za wiele ale pierwsze wrażenia pozytywne :)

Proponuję również kupić "zwykłe" opony a nie ROF, nieporównywalnie lepszy komfort i nie trzeba z autem "siłować" się na koleinach!

"Albo GRUBO albo WCALE"
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
ja kupilem teraz run flat i nie polecam na polskie drogi felge mam 19 czuje kazda nierownosc nie wspominajac o dziurach tesknie za zimowkami na ktorych kupilem auto .
Opublikowano
Chyba każdy kto miał w Polsce runflaty wie, że to nieporozumienie w naszych realiach :(
Petrolhead
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Hej Runflaty w PL odpadają na pewno!!!!1 za twarde niewygodne itp. ja kiedyś kupiłem do opla (vectra c 2006r.) opony hankook. tragedia. Potem przeszedlem na pirelli. Dla mnie do dzisiaj duper opona. ostatnio mialem mode P7. Super prowadzenie cisza w aucie. polecam pirelli :) W miedzy czasie jezdzilem na tyl michelin na przod continental tez ok bylo kwestia wyboru. pirelli jest twardsza opona ale super trzyma sie drogi :)