Skocz do zawartości

bmw e46 xenon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem ksenonami ;/ a mianowicie kupiłem całe nowe lampy nowe żarówki mam już też drugie przetwornice a problem dotyczy tego że podczas odpalenia auta ksenon włacza się normalnie po przejechaniu kilkuset metrów zaczynają mrugać i wyłącza się przeważnie 1 lampa ale czasami też dwie lampy ;/ macie jakieś rady ??
Opublikowano
To jest oryginalny xenon bmw ?
Opublikowano

Tak, przestan trollowac.

Jesli mowisz prawde, nagraj filmik i wrzuc tu linka. Jak nie zobacze, to nie uwierze.

Opublikowano
  • Autor
jak tu się filmiki dodaje?
Opublikowano
Sprawdzales inpa, czy masz jakies bledy? Od tego bym pewnie zaczal.
Opublikowano
  • Autor
Mechanik usuwał mi błędy ale cały czas dzieje się to samo ;/
Opublikowano
Mechanik usuwał mi błędy ale cały czas dzieje się to samo ;/

:cool2:

Opublikowano

A dlaczego zmieniłeś lampy na nowe ? Czy z powodu mrugania ?

Jak już masz wszystko nowe i dalej są te mrugania jednej lub dwóch lamp to to Ci pozostało sprawdzić zasilanie tz ; bezpieczniki , przewody , wtyczki , ciągłość masy.

Zakładając że założyłeś nowe sprawne podzespoły to wygląda jak by przetwornica nie dostawała odpowiedniego napięcia lub coś gdzieś nie styka.

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.

Opublikowano
Kupiłeś na allegro xenony ze stroboskopem? To by wszystko wyjaśniało, one są tak zaprogramowane jak światła na dyskotece :norty:
Opublikowano
  • Autor
Zmieniłem lampy ponieważ miałem zwykłe a chciałem mieć ksenon ;)
Opublikowano
Modul swiatel tez zmieniles na taki od xenonow albo przeprogramowales chociaz?
Opublikowano
Miałem podobny problem. Jakiej firmy masz żarówki? Ja kupiłem jakieś tanie podróby za 50 zł i dlatego nie świeciły poprawnie. Zmieniłem na żarówki maxgear 65zł za sztukę i działają prawidłowo ;)
Opublikowano
  • Autor
ja za jedną żarówkę dałem 150 zl ;) świecą bardzo dobrze , myślę że problem leży gdzieś w kablach ;/
Opublikowano
Jedz do elektryka i zobacz w którym miejscu zanika napięcie.
Opublikowano
  • Autor
Właśnie modułu świateł nie zmieniłem
Opublikowano
ja za jedną żarówkę dałem 150 zl ;) świecą bardzo dobrze , myślę że problem leży gdzieś w kablach ;/

Mimo wszystko jeżeli masz taką możliwość to pożycz od kogoś inną żarówkę i sprawdź czy działa lepiej to unikniesz niepotrzebnych kosztów ;) mój znajomy też miał taki problem i również problemem były żarówki :)

Opublikowano
Właśnie modułu świateł nie zmieniłem

Dokup jeszcze spryskiwacze, bo Ci dowód zabiorą jak będą chcieli.

Opublikowano
  • Autor
Mam spryskiwacze ;)