Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Pany :)

Dziś wziąłem się za rozebranie zegarów ponieważ padło mi kilka żarówek podświetlenia i po wyjęciu zegarów okazało się ze mam tam trzy kostki niebieska żółta i niepodłączona zielona kostka :D Podpowie mi ktoś do czego ona jest ? Może dało by radę podłączyć zegary od nowszego modelu bo niestety mam te najstarsze tzn. z bębenkowy licznik kilometrów :wink:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A to nie jest automat albo przynajmniej kiedyś nie był.
Po czterdziestce człowiek ma, trochę z osła, trochę z lwa.
Opublikowano
nie automatem nie był i nie jest nim teraz :D Czytałem ze niby ona zapamiętuje stan licznika dziennych kilometrów ale nie zostało to przez nikogo potwierdzone. :wink: Chociaż patrząc na licznik widać na nim pod światło ze są tam lampki takie jakbym automat miał w senie ze 1,2,3,R,N,0 ale z Vinu wynika ze automatem nie był ;]
Opublikowano
W mojej E34 automat jest dodatkowy mały wyświetlacz, wsuwany do licznika i ta zielona wtyczka właśnie wchodzi do tego modułu. Wyświetla się na nim tryb skrzyni (S/E/*) oraz aktualny bieg (P/R/N/D/4/3/2).