Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Problem dotyczy BMW E65 3.0d

Nie działa radio,nawigacja,nie można ustawić daty,godziny nic:(

Radio włącza się może na 5s i coś tylko zaskrzeczy w głośnikach.

Nie można wyjąć płyty z czytnika nawigacji w bagażniku .

Jestem zielony w tym temacie i mnie w pobliżu nikt nie radzi sobie z tematem.

Proszę podzielcie się informacjami.......

Opublikowano
Witam powiedz mi czy masz jakikolwiek dźwięk w samochodzie np jak włączysz czujniki parkowania czy słyszysz pikanie
Opublikowano

Witam.

Dzisiaj sprawdzę czy czujniki parkowania pikają :)

Jak włączam auto to raz słychać gong wiadomości komunikatu na desce i od razu słychać głos jakby spięcie.......

Opublikowano
Masz przerwany obwód na światłowodzie jeśli mówisz ze masz jakiś problem z czytnikiem do navi to napewno on jest walnięty ale żeby się upewnić musisz kupić łącznik światłowodu około 30-40 zł i wpiąć zamias czytnika dźwięk powinien wrócić numer części 61136917541
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
Witam wszystkich mam problem ponieważ na wyświetlaczu przestało mi wyświetlać mapę oraz funkcja Navi przestała działać wcześniej wszystko było ok.co może być przyczyną płytkę cd mam oryginalną
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano
Witam wszystkich z tym problemem. Usterką jest prawdopodobnie łącznik światłowody. Ja od 5 dni mam to samo, ale to jest przez to ze jezdze bez wzmacniacza, ktory jest w naprawie :) . Jak wyjmujesz wzmacniacz, to przerywasz łącznik światłowodu, i wtedy masz problemy z navi, idrive, dzwiekiem, godzina itd. Musisz sprawdzic w bagazniku po lewej stronie pod plachtami na kolo zapasowe czy wszystkie kable sa podpiete, moze ktorys wylecial.
Opublikowano
koledzy wszystko sprawdzone podmiemialem moduły w bagażniku czytnik nawigacji i nic dalej to samo.. gdzie jeszcze mam szukać o czego????? pomóżcie
Opublikowano
zamykam temat... uszkodzony okazał się wzmacniacz antenowy w lewym tylnym słupku... teraz wszystko ładnie gra i wszystko działa :)
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Cześć od kilku dni jestem posiadaczem bmw e66 ( Auto kupione od kolegi ) Auto ma problem z radiem szwankowalo już wcześniejszemu właścicielowi . Po wybraniu FM wyświetla się tylko napis "Wellenbereich wahlen "