Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Przyjechała do mnie dziś koleżanka z problemem glośnego wydechu i smrodem spalin.Niedzieli nie świętuje wiec podniosłem autko i w tym miejscu na zdjęciu na 100 jest cos nie tak,miałem uszczelke na stanie to wymieniłem ale dalej dmucha w tym miejscu.

Moje pytanie:czy ktoś z was spawał kiedyś to miejsce na kolektorze wydechowym?Jeśli tak to czym Tig,Mig, elektroda i czy w ogóle da się to miejsce pospawać ?

http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/538/NLo4V8.jpg

Opublikowano
jakby to było moje auto to na pewno myślałbym nad kupnem używki (oryginał to oryginał) ale koleżanka ma inne zdanie i mówiła że może "załatwić" darmowe spawanie tylko ja nie wierzę w Irlandzkich speców dlatego pytam czy da się to łatwo pospawać czy nie warto
Opublikowano
Pospawać to można i dla dobrego fachowca to nie problem tylko ile to wytrzyma ? czyli nie warto

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.