Skocz do zawartości

Blacharz Lakiernik Warszawa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.

Piszę do Was, ponieważ mam wielki problem i prosiłbym o pomoc.

Zarejestrowałem się na tym forum, ponieważ od tygodnia po latach ciułania jestem posiadaczem BMW F10.

Niestety zanim zdąrzyłem wykupić ubezpieczenie AC wziąłem wczoraj udział w karambolu na autostradzie A2. Na moje nieszczęście byłem sprawcą najechania na tył poprzedzającego mnie pojazdu. W efekcie wypadku przodu mojej Beemki praktycznie nie ma.

I tu moja prośba... Czy możecie polecić mi solidny i niedrogi serwis blacharsko lakierniczy w Warszawie lub okolicy? Serwisy autoryzowane odpadają ze względu na astronomiczne koszty naprawy.

Będę bardzo wdzięczny zapomoc :-)

Z góry dziękuję.

Opublikowano
zapodaj foty to lukniemy czy naprawa jest opłacalna :?:
Opublikowano
  • Członkowie klubu
p.Roman Biały z wołomina, gośc jest bardzo dobry, robi auta dla kup i zrób z TVN-u, ogólnie ogarnia :cool2:
sprzedam Cobb access port v3 pod silnik N55
Opublikowano
  • Autor

Bardzo dziękuję za informacje.

W międzyczasie poczytałem forum i zdecydowałem się na serwis na Woli polecany przez Kolegów w innym temacie.

Okazało się że podłużnice są całe, nie jest potrzebna ingerencja w konstrukcie nadwozia. do wymiany jest cały przód (zderzak, lampy, atrapa, wzmocnienia, błotniki itd).

Galeria fur naprawianych w tym warsztacie robi wrażenie, więc jestem pozytywnie nastawiony. Podwórko pełne od samochodów, ceną mnie nie zabili. Wydają się konkretni ale to na razie tylko słowa, zobaczymy jakie będą czyny :-)

Opublikowano
  • Autor

http://i57.tinypic.com/98dod5.jpg

Jak na tydzień prac, włączając w to zakup części, to nie jest źle :8)