Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,

Jestem szczęśliwym posiadaczem E60 520d z 2009 która nie posiada zainstalowanego fabrycznie bluetooth-a :( Czy orientujecie się czy BMW poprowadziło kable żeby można było np. kupić sam moduł i go tylko podłączyć, czy trzeba prowadzić wszystkie kable? Będę bardzo wdzięczny za pomoc gdyż spędzam za kółkiem mnóstwo czasu i co chwila ktoś dzwoni :mad2: .

Pozdrawiam

Opublikowano
Nie wiem czemu ktoś ma ci pomóc,jeśli ty nas nie szanujesz i jesteś leniem.Odpowiedz jest na forum ze zdjęciami i wystarczy poszukać.

Piotrku555, a co ma piernik do wiatraka? Wystarczyło powiedzieć że odpowiedź jest na forum bądź podesłać linka.

Opublikowano
Nie wiem czemu ktoś ma ci pomóc,jeśli ty nas nie szanujesz i jesteś leniem.Odpowiedz jest na forum ze zdjęciami i wystarczy poszukać.

Piotrku555, a co ma piernik do wiatraka? Wystarczyło powiedzieć że odpowiedź jest na forum bądź podesłać linka.

Ci ma piernik do wiatraka ? mąkę :) zajrzyj do bagażnika pod lewa boczna osłonę i zobacz czy jest puszczona jakaś wiązka, ale wydaje mi sie ze jak masz polifta to wiązka już powinna byc ale bez modułu. Wiec czekacie Cie wtedy zakup modułu np używanego ori albo nowego kodowanie i latasz :) jak sie mylę prosze mnie poprawić pozdrawiam

Opublikowano

Floryda,

Dziękuję ci serdecznie za odpowiedź. Jutro rozbiorę boczek, sprawdzę czy idzie jakaś wiązka kabli i dam ci znać co i jak.

Pozdrawiam

Opublikowano
Moja bemka jest z 2008r. i nie miała wiązki do mulfa. Oprócz moduł BT Mulf2 High( bluetooth + usb)potrzeba jeszcze kilku rzeczy.Wszystko jest na forum.
Opublikowano
Można bez problemu dołożyć ponieważ sam dokładałem. Potrzebna wiązka przewodów (wtyczki, światłowody) , moduł mulf, mikrofon.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.