Skocz do zawartości

E39 520i 2003 , Radom WBADT21030GZ17702

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Specjalnie dla was spawdziłem w serwisie auto mialo przegląd pierwszy wpis 2004 r. 25 tys. 2006 r. 55 tys. Zadnej historii więcej nie ma.

No i takiecauto sie wlasnie ciągnie :cool2: na takich auta sie zarabia :cool2:

Moze mieć nawet 500 tys i spokojna cofka na tak lubiany przez naszych rodaków przebieg 180-220 :cool2:

Niewiem tylko dlaczego ja nie umie sciągnąć takiego auta ktore Nie ma histori w aso do 2007 :cry2:

Mysle ze kupujacy juz oblewa nowy zakup :cool2:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
  • Autor
No i tu kolego się mylisz :nienie: Nie przekonała mnie ta sztuka,a poza tym teraz moim obiektem pożądania stało się E46 z motorem od 2.5 do 3.0 l.
Opublikowano
Prawda jest też taka iż za 16-18 tys zł to się zbyt wiele nie nakupi a tym bardziej BMW e 39 2003 w stanie bdb.. Ale nie trawie Polskiej hipokryzji i wciskania aut, które są zmęczone, a zaś wszyscy piszą że igła....Zapewne Niemiec płakał jak sprzedawał:), tylko musiały jechać na lawecie do Polski bo aż tak bardzo były dobre iż na kołach nie było im dane wrócić...
Opublikowano

Chcesz bezwypadkowe serwisiwane e39 ? Daj 30 tys i będziesz miał auto na lata

Dasz 20 kupisz zloma wymęczonego z przebiegiem oryginalnym. 500-600 tys :cool2:

Cały czas powtarzam ze do nas ciągnie sie najtansze złomy zeby je szybko sprzedac , dobre drogie auta potrafią stać nawet 3 miesiace zanim kupujacy przyjedzie ,najpier musi sie naoglądać tych okazji .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.