Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zwykle fotel kierowcy wcięło bo nie ma czym sie chwalić :mrgreen:

Przebieg zarabisty :cool2:

Ile chciałeś dać za e46 ? I za jakie ze nic nie znalazłeś ?

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

Nie umiesz znaleźć bo te auta dobre swoje kosztują niestety bmw to nie Ford czy citroen one trzymają cene a co dopiero M pakiet ,207000 przebieg no bo większego prawie nikt nie chce :mrgreen:

Ile lat te 200 tys bedzie jeszcze wogloszeniach ? Juz piec lat temu sprowadzałem diesle ktore miały 240-290 tys a tez dalej 200 :mad2: :mad2:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Ale to nie moja wina, że w ogłoszeniu jest 200k, gdyby było 300k też bym je tu wrzucił. To nie jest moje pierwsze BMW, przerabiałem już e38,e39,e90 i w żadnym przebiegu się nie bałem, tak że wiem ile kosztuje BMW i jego utrzymanie w dobrym stanie. Chodzi mi o ocenę auta bo przebiegu ze szklanej kuli nikt tu nie powie. Może ktoś zna, oglądał kojarzy, w końcu auto na pewno rzuca się w oczy(jutro zadzwonię dowiem się jaka miejscowość). Interesuje mnie też co to za felgi.
Opublikowano
Ale to nie moja wina, że w ogłoszeniu jest 200k, gdyby było 300k też bym je tu wrzucił. To nie jest moje pierwsze BMW, przerabiałem już e38,e39,e90 i w żadnym przebiegu się nie bałem, tak że wiem ile kosztuje BMW i jego utrzymanie w dobrym stanie. Chodzi mi o ocenę auta bo przebiegu ze szklanej kuli nikt tu nie powie. Może ktoś zna, oglądał kojarzy, w końcu auto na pewno rzuca się w oczy(jutro zadzwonię dowiem się jaka miejscowość). Interesuje mnie też co to za felgi.

Nie wiem o które auto pytasz ?

Jeśli o e46 to są felgi: styling 72 MV spieche

Jeśli o e39 to link do niej wygasł.

Niema starych BMW, są tylko zaniedbane :(

Archiwum moich poprzednich BMW http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=107364

Obecne e60 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=298589