Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
sorry ale

w bagażniku widać jakieś ślady prostowania, ale jedynie w jego tylnej części

Samochód był zimny i odpalił od strzała, silnik chodził równo (ale nie wiem czy prawidłowo, gdyż nie mam porównania i doświadczenia). Praca sprzęgła i skrzyni biegów ładna. Nie jeździłem nim.

Opony prawie nowe (30 tydzień 2013 r.)

pewnie chińskie albo firmy krzak.

Przeczytaj jeszcze raz i zastanów się czy jest sens ładować w coś takiego dwadzieścia blaszek

Nie jeździłem samochodem, bo byłem go pooglądać raczej orientacyjnie. Pierwsze wrażenie nie było na tyle duże, abym zaczął myśleć o nim poważnie.

Gdybym konkretnie zaczął myśleć o kupnie, to wtedy przyglądałbym się uważniej (jazda, serwis...).

Opony Hankook, czyli nie takie złe. Dobrze i niedobrze, że nowe. Gdyby samochód miał problemy z geometrią to niestety tego nie zobaczymy.

Póki co mi się nie spieszy więc czekam. A jak ktoś by był zainteresowany, to zawsze ma jakiś punkt zaczepienia (marny bo marny, ale zawsze coś).

Opublikowano
jakby tak czytac i działać wg tego co niektorzy tu piszą to nikt nigdy nie kupił by BMW,wogole nie jezdziły by po polskich drogach,ale to tylko takie moje spostrzezenie :) ja tez nie jestem jakims specem ale ludzie na Boga kierujmy sie tez troche zdrowym rozsądkiem a nie "tylko nie kupuj bo w DE w tej cenie to same ulepy to jak w PL bedzie to tyle kosztować?a gdzie transport?zarobek handlarza etc?" te auta maja naście lat,nie wiem czy zauważyliście :lol: i nigdy u nikogo w zadnym komisie i innym burdelu nie bedzie idealnego wozu,zawsze bedzie cos :!: pozdrawiam

"TAKI EGZĘPLARZ TO PRAWDZIWY UNIKAT A STAN POWALA NA KOLANA !!!" :lol:

nie wróż ze szklanej kuli http://emotikona.pl/emotikony/pic/027.gif

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Słabo ten tył wygląda, szczególnie na tych fotkach które dodałeś.

Ale ta 330 od marka wygląda za to jak milion dolarów, jeszcze ten kolorek :cool2:

Opublikowano
Dobre auto musi dobrze kosztowac . Niestety ale taka jest zaleznosc i smutna prawda . Kto tego nie rozumie to musi się o tym przekonać na własnej d...e i kieszeni .
Opublikowano
Dobre auto musi dobrze kosztowac . Niestety ale taka jest zaleznosc i smutna prawda . Kto tego nie rozumie to musi się o tym przekonać na własnej d...e i kieszeni .

Wcale tak nie musi być po tym dziale mozna co innego wywnioskować :cool2: auta sa tanie i ludzie sa zadowoleni .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.