Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jaki to ma przebieg wg handlarza???

Bo w rzeczywistości powyżej 260tys.

I kosztowało nie więcej niż 3tys euro

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
szybko sprowadzony na ziemie regulaminem ;-) proszę o Wasze zdanie na temat poniższego auta

http://otomoto.pl/bmw-318-unikatowy-stan-atrakcyjny-wyglad-igla-C35966061.html

Sorry za kilka linków we wcześniejszym poście. Ale szybko się uczę ;-)

REGULAMIN tego działu WYMAGANY VIN W TYTULE (bez VINU=kosz)

Opublikowano
vin postaram sie jutro wyciagnac od handlarza, mowi ze 250 tys

Tu masz VIN WBABP71060JZ00095

A z tego ogłoszenia najprawdopodobniej handlarz kupil za max 3tys euro

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:syvYWSvIj6sJ:occasion.autoscout24.be/BMW-318-Ci-Cabrio-Executive-Essence-Bleu-264314258+&cd=6&hl=pl&ct=clnk&gl=pl&client=opera

Opublikowano

Cofnij się do e36 z tą kasą to może coś znajdziesz sensownego.

Na e30 cię nie stać jak na e46 - t.j na fajne -

Opublikowano
skad wniosek, ze nie stac... chodzi mi o to zemog ei przeplacic ale by to byl prawdziwy fun car, a nie kolejny klient w warsztacie
Opublikowano

Skoro wstawiłeś sztukę za 21 to raczej 45 za ori mPaka 330ci nie wyścielisz ( choć też może być mało ) - może źle się wyraziłem, że nie stać

e30 cabrio ideał też drogi

Z e36 już łatwiej.

Opublikowano
skad wniosek, ze nie stac... chodzi mi o to zemog ei przeplacic ale by to byl prawdziwy fun car, a nie kolejny klient w warsztacie

Popatrz na mobile lub auto scout i zobacz po ile sa tam auta ktore Cie inrpteresuja ,szukaj w opisie pełna historia serwisowa i bezwypadek a zejdziesz na ziemie .

Pamiętaj ze większość to jest 90% ludzi wozi najtansze auta dlatego cieżko komuś ktos sie zna cos kupic .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.