Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Rozpocząłem poszukiwania swojego pierwszego BMW, celuje w 3/5 po 2005r. Znalazłem takie ogłoszenie, widziałem dziś samochód na giełdzie w Łodzi, jednak nie jestem specem od BMW. Co możecie powiedzieć na podstawie ogłoszenia? A może ktoś oglądał? Właściciel jest z Konstantynowa, prawdopodobnie pochodzenia romskiego (to budzi moje watpliwości: przypadek kolegi). Pozdrawiam forumowiczów i z góry dziękuje za pomoc (może ktoś zna jakieś pewne auto z okolic Łodzi/Warszawy? Warunki: automat, navi, 3 w kombi, 5 może być sedan. Silnik: planowałem diesla, ale nad benzyna tez się zastanowię. Budżet: do 50

Ogłoszenie:

http://otomoto.pl/bmw-320-d-orginalny-m-pakiet-full-doinwestowane-C35928069.html

Opublikowano

nigdy bym od cygana niczego nie kupił

kierownica obszywana, pewnie musiał obszyć bo przecież cygan w tych wszystkich kradzionych pierscieniach musi jezdzic

oczywiscie PIERWSZY WLASCICIEL zaznaczone, wiadomo, pierwszy wlasciciel w kraju

12/2006 to wg mnie jest rok 2006 a nie 2007

ogólnie to jesli jest cyganem to czujność x 10

Opublikowano
No właśnie niby jest oryginalny m-pakiet, kierownica była z m, listwy progowe tez m, zawieszenie tak samo. Od razu zapaliła mi się lampka jak zobaczyłem, kto sprzedaje, ale z drugiej strony, może samochód jest warty uwagi, cena tez nie jakaś bardzo atrakcyjna
Opublikowano
Oglądalem dzisiaj na giełdzie;) ale tak jak napisałem, nie znam się na BMW. Był malowany błotnik i zderzak tył, sam to powiedział. Auto po polerce, ma trochę rys i obić wynikających z normalnego użytkowania, generalnie nie dawało na kilometr wiocha i kombinacja, ale kto wie;)
Opublikowano

Nie wiem co ten cygan Ci powiedzial/dal/zrobil ze wgl bierzesz pod uwage kupno od niego CZEGOKOLWIEK. Oni tacy sa, ze oszukuja, takie geny. Szkoda czasu stary, rownie dobrze mozesz od mafii kupic auto. A po mcu podjedzie do Ciebie dwoch lysych i powie dawaj k*wa bo jednak szef sie rozmyslil. I co zrobisz?:)

Oczywiscie to jest metafora, ale zastanow sie....

Opublikowano
najzabawniejsze jest to, że to przez naszych "uczciwych" rodaków, ktoś zastanawia się nad kupnem auta od cygana :mrgreen: W sumie co za różnica kto Cię wydyma. Może się okazać że cygan jednak trochę mniej :8)
Opublikowano
najzabawniejsze jest to, że to przez naszych "uczciwych" rodaków, ktoś zastanawia się nad kupnem auta od cygana :mrgreen: W sumie co za różnica kto Cię wydyma. Może się okazać że cygan jednak trochę mniej :8)

Post moderowany

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kolega kupił od cygana Passata 1.9tdi z 260tys na liczniku. Okazało się, że naprawdę było 380tys. Tyle.
Opublikowano
Wszystko rozumiem, daleki jestem napalania się na ten egzemplarz biorąc pod uwagę fakt sprzedającego, chodzi mi jedynie o rzeczowe opinie na temat samochodu, czy jest coś co od razu wzbudza wątpliwości itp.
Opublikowano
Cygan czy nasz rodak wszyscy kłamią ale że to ciapaty sprawdzenie auta razy 2 ,kiera dziwna taka gruba nie wiem czy powinna taka byc jak obszyta to nalot na 100% zredukowany :D ale to akurat normalka
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Jakbyś nie napisał że od cygana to może byś się dowiedział czegoś o samochodzie. Teraz będziesz mógł poczytać tylko o sympatii do romów :D
  • 8 lat później...
Opublikowano

Trochę czasu minęło od tego posta. Po wielu latach... Te biedne auto tułalo się od druciarza do druciarza... W 2021 w styczniu kupiłem je w Krakowie. Trochę mi zajęło aby to odgruzować, wyprostować dokumenty :)

Jeśli mam byc szczery to żałuję że to ja w 2015 nie kupiłem od Pana Roma :-D

Pozdro i sorki za odgrzanie kotleta, ale fajna to historia :)