Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

jakieś złamane qtasy połasiły się na plastikowe elementy mojego auta, zniknęły "nerki" zaślepki spryskiwaczy i haków w zderzakach. W związku z tym mam pytanie czy podejdą do e87 mpakiet jakieś z innego modelu bo ciężko takie namierzyć...

Pozdrawiam

T.

Opublikowano
Cześć,

jakieś złamane qtasy połasiły się na plastikowe elementy mojego auta, zniknęły "nerki" zaślepki spryskiwaczy i haków w zderzakach. W związku z tym mam pytanie czy podejdą do e87 mpakiet jakieś z innego modelu bo ciężko takie namierzyć...

Pozdrawiam

T.

Części muszą być do twojego modelu lub e81,nerki kupisz używane tak jak zaślepki haków , zaślepki spryskiwaczy nowe w salonie 60zł/szt

Czyszczenie zaworów w silnikach z bezpośrednim wtryskiem paliwa , modyfikacje mechaniczne

Montaż pompy dwutłokowej z N57 do N47 to już robimy

Pompy wtryskowe do n47 sprzedaż montaż ,...

Pompy Walbro 450 bezkoszowe do N54 N55 sprawdzone na naszych projektach obsługują 500+ KM

Opublikowano

Cześć,

nerki już zamontowane, udało mi się kupić od forumowicza z Warszawy, więc je od razu dziś założyłem, dorzuciłem pod nie troche kleju extra mocnego i 3 trytytki może to im chociaż delikatnie utrudni kolejną próbę... jak nie to mam dla nich mniej humanitarna niespodziankę :)... patrzyłem po allegro ale ciężko zarówno z zaślepkami spryskiwaczy jak i tych haków, więc pewnie kupię nówki, tym bardziej, żeby nie napędzać tego chorego obrotu tymi częściami.

Są jakieś sposoby na zabezpieczenie tego typu elementów? bo widziałem, że mendy zwinęły je też z X1, która parkuje kawałek dalej a jakieś 3 mc temu widziałem w okolicy ogołoconą f20 ... chore centrum stolicy, oświetlona ulica i takie opcje :/ ale w sumie dobrze, że tylko plastiki a nie cała bawarka ...

Opublikowano
hehe, żeby to było takie proste :) niestety wszędzie można się tak naciąć kumplowi zdjęli cały grill z astry jak robił zakupy pod marketem ... ma sa kra
  • 5 miesięcy temu...