Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cena faktycznie atrakcyjna, aż się dziwię gdzie pensja dla tych czterech panów, których telefony widać na dole ogłoszenia... :) Naturalnie im nie ufam.

Jeżeli to polski salon to łatwo sprawdzić historię auta, ale najlepiej w konkretnym ASO, w którym był serwisowany. Oczywiście musiałbyś pojechać z dowodem rejestracyjnym i teoretycznie z właścicielem, czy osobom upoważnioną. Przebieg malutki, ale jak z PL, to można wybadać.

Co do faktycznego stanu auta, można podjechać do prywatnego specjalisty od BMW, znam kogoś pod Warszawą, bo serwis jest chętny do wielu wymian i może Cię tylko zrazić, nie mówiąc o kosztach samego sprawdzenia.

Pozdrawiam również :wink:

Opublikowano

Kontaktowałem się z serwisem, przebieg wydaje się według wpisów realny.

Auto było najprawdopodobniej serwisowane w Poznaniu.

Co do ceny to auto przez dłuższy czas kosztowało 10 tys złotych więcej, ale jak od ok 3 miesięcy obserwuje rynek i różne marki to ogłoszenia wiszą po kilka miesięcy i tylko ceny spadają...

Możecie polecić sprawdzony serwis lub ludzi w Warszawie ?

Opublikowano

Bardzo dobra cena :cool2: takie auta tylko ze z przebiegiem x2 kosztują 20 tys euro min plus akcyza 18,6. %

Jezeli to auto jest takie jak w opisie to jechał bym je sprawdzić :cool2: i kupic.

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

Jeżeli staniało o 10 tys. złotych to faktycznie ciekawe.

Ja zawsze polecam: http://www.auto-klinika.com.pl/ :cool2:

Jeżdżę do Pana Śliwińskiego od kilku lat.

Sprawdzi dokładnie całe auto za nieduże pieniądze. Nie wiem tylko jak z grubością lakieru, ale wydaje mi się, że również :wink: