Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
sluchajcie moge kupic ameryknaskie felgi od e32 te sprychowe z rantem ale jest problem z oponami wlasciwie sa tam opony ale chcialbym zalozyc nowe i rozmiar maja 16 i kawalek cala ... hehe na oponie jest 225 45 zr 415 problem jest zeby to dostac ?? bo moge je kupic naprawde za grosze ,,, ?? ?? ??
,,, bmw klub 3city--mod lakiernictwo
Opublikowano

koszt jednej takiej opony ( nowej ) przekracza 1000zł - sa dostepne tylko na zamowienie - 1szt 220/55 r390 kosztyje 1390zł :duh:

a o uzywki w rozmiarze milimetrycznym naprawde bardzo ciezko - r390 jeszcze idzie znalesc , ale o r415 to mozna chyba zapomniec

a faktycznie - felgi w tych rozmiarach sa strasznie tanie

Opublikowano
a szkoda bo calkiem ladne sa naprawde ... no ale ....takie zycie ...dzieki bdzo pozdrawiam
,,, bmw klub 3city--mod lakiernictwo
Opublikowano

Witam. jak tylko kupiłem 750 jeździłem właśnie na 415 i powiem tyle że najlepiej jeździło mi się na tych oponach i namiętnie je kupowałem. Moja przygoda z tymi oponami zakończyła się jak za sztukę krzyknęli 1450zł. wymieniłem felgi ten sam wzór ale calowe i bez paska i jeżdżę teraz na zwykłych 15". Jeżeli miałby ktoś za dużo pieniądzorów to polecam właśnie 415 - na tych gumkach nieźle się jeździ.

PS. Starych felg nie chcą nawet na skupie złomu.

Pozdrawiam Kanap.